The brief for this project was to replace the existing conservatory, while re-using the base. This had been a classic example of a glass-house that was too hot and bright in the summer and too cold in the winter, so our initial priority was to improve on the performance of the glazing specification.

The client also preferred the ornate gable to be translated into a more classic design, while large picture windows allowed unimpeded views of the garden.

The resulting conservatory was tailored to the footprint available, beautifully framed its natural surroundings — and best of all enabled use year-round, truly adding to the client's living space and lifestyle.

images/fourcolumncontent/general/homepagebox1thumbconservatories.png
images/fourcolumncontent/general/homepagebox1thumborangeries.png
images/fourcolumncontent/general/homepagebox1thumbportfolio.png